Skip Navigation

Portfolio >

Using Outdoor Space for Bigger Feel Crown Hill

Kitchen upgrade brings the outside in and creates new focal point [more]

This family of five wanted to add a better kitchen and family area on their lovely but small main floor, add a bathroom on the upper floor, and a deck off the main floor kitchen which is one story above the back yard. Adding the covered deck greatly increased their usable space thus making for a more spacious feel and function.

This required a modest addition that garnered all the spaces they wanted plus a master suite so the owners had their own bathroom. The circular kitchen layout allows the whole family to participate in meal preparations where before there was a long "L" that required a lot of walking.

    1. Using Outdoor Space for Bigger Feel
    2. Using Outdoor Space for Bigger Feel
    1. Using Outdoor Space for Bigger Feel
    2. Using Outdoor Space for Bigger Feel
  1. Using Outdoor Space for Bigger Feel
  2. Using Outdoor Space for Bigger Feel
  1. Using Outdoor Space for Bigger Feel
  2. Using Outdoor Space for Bigger Feel
  3. Using Outdoor Space for Bigger Feel
  4. Using Outdoor Space for Bigger Feel